Sur...
Skrivet 2013-04-23 Klockan 23:58:06
...är inte alltid dåligt, iaf inte i degväg! Och jag lyckades att baka två fina surdegsbröd igår!
//Riktigt osur tjej med sura degar! :)
Surdeg!
Skrivet 2013-04-15 Klockan 17:46:06
Är inne på min andra surdegsgrund på två veckor, den förra dog så nu läser jag på lite!
Är det kanske som med spel?
Otur i surdeg, tur i kärlek?
två veckor!
Skrivet 2013-04-10 Klockan 18:59:56
Det har ju varit klent med inlägg här på sistone me jag har faktiskt gjort saker även om jag inte bloggat om dem ;)
Här kommer en liten bild sammanfattning!
Ätit frukost med fin yoghurtförpackning och hembakat macka!
Jobbade under påsk och gjorde denna skära torsdagsglass...
Men också en lååång fredagsglass!
I måndags bestämde jag mig för att möta min värsta fiende, surdegen. Så nu har hen börjat bubbla och snart får jag testbaka med den!
Bakade tekakor i väntan på att surdegen ska bli vuxen och de smakar till och med mormorigt! Till dem åt jag vaniljkesella i champangeglas!
och idag blev det en koppig frukost!
Visst är valmokoppen fin? Den har jag fått av Svärmor Anna-Bell! Ni måste kika in på hennes blogg:
Sen måste ni också besöka min fina arbetsplats Mormors Glasscafé i Lysvik, öppettider hittar ni här:
Ha en fortsatt trevlig vecka mina vänner så lovar jag att blogga tätare snart!
Kramkram :)
Födelsedags cheesecake!
Skrivet 2013-04-07 Klockan 12:04:00
Igår fyllde min käraste Ola år! Och han önskade sig en cheesecake och då bakade jag en cheesecake ;)!
En rosa sådan! Det är vanlig "new york"- cheese cake som jag har toppat med kesella vanilj blandat med hallon!
Blev jättegott! En fördel/nackdel är att den blir godare om den får stå länge i kylen, alltså inte så länge så den blir dålig men minst 24 timmar!
MUMS!
PS. Tack finaste Anna-Bell för gafflarna!